ابتدا 5 گرم روغن را در داخل ارلن ريخته و سپس 30 ميلي ليتر مخلوط استيك كلروفرم و 0.5 ميلي ليتر يديد پتاسيم اشباع را به ارلن اضافه كرده و به مدت 1 دقيقه در تاريكي قرار مي دهيم مثلا كابينت و سپس به آن 30 ميلي ليتر آب مقطر و 2 سي سي چسب نشاسته اضافه كرده و با تيوسولفات سديم 0.01 نرمال تا بي رنگ شدن تيتر مي كنيم.

  عدد پراکسید= Vs- VB) ×N×1000/ w )

جواب= 0.6

VS= حجم مصرفي تيوسولفات براي نمونه   =1.2

Vb=  حجم مصرفي تيو سولفات براي شاهد  =1.5

N=  نرماليته تيو سولفات  =  0.01

W=  وزن نمونه   =  5




تاريخ انقضا روغن زيتون در 3 كشور مختلف:

ایران: ۱۸ ماه

ایتالیا: ۲ سال

آلمان: ۲ سال





ارسال در تاريخ دوشنبه سیزدهم آذر 1391 توسط Paria Rasi Naseri&Zohreh Abedi



ارسال در تاريخ پنجشنبه چهاردهم دی 1391 توسط Paria Rasi Naseri&Zohreh Abedi




ارسال در تاريخ پنجشنبه چهاردهم دی 1391 توسط Paria Rasi Naseri&Zohreh Abedi

روغن کنجد

روغن کنجد (همچنین به عنوان روغن gingelly یا روغن درخت کنجد شناخته شده است)، روغن گیاهی خوراکی مشتق شده از دانه های کنجد است. علاوه بر این که به عنوان یک روغن پخت و پز در جنوب هند استفاده می شود، آن اغلب به عنوان تقویت کننده عطر و طعم در غذاهای چینی، ژاپنی، خاورمیانه، کره ، و در یک فضای کمتر در جنوب شرقی آسیا استفاده می شود.

روغن از دانه غنی از مواد مغذی در طب جایگزین - از ماساژ و درمان های سنتی به مدرن و روز محبوب است. تمرین پزشکی سنتی هندی آیورودا از روغن کنجد به عنوان آرامش دهنده نشانه­های استرس استفاده می شود. پژوهش های در حال اجرا نیز نشان می دهد که حضور غنی از آنتی اکسیدان و چربی های اشباع نشده در روغن کنجد می تواند به کنترل فشار خون کمک کند.

روغن در آسیا بسیار محبوب است و همچنین یکی از اولین محصول شناخته شده مبتنی بر روغن است، اما تولید انبوه مدرن در سراسر جهان همچنان به صورت محدود و حتی امروزه با توجه به روند برداشت دستی ناکارآمد مورد نیاز برای استخراج روغن است.

ترکیبات

روغن کنجد از اسیدهای چرب زیر تشکیل شده است:

بیشترین

کمترین

نامگذاری

اسید چرب

12.0%

7.0%

C16:0

Palmitic

0.5%

trace

C16:1

Palmitoleic

6.0%

3.5%

C18:0

Stearic

50.0%

35.0%

C18:1

Oleic

50.0%

35.0%

C18:2

Linoleic

1.0%

trace

C18:3

Linolenic

1.0%

trace

C20:1

Eicosenoic


تاریخچه

کنجد در طول تمدن دره سند کشت شده و محصول اصلی روغن بود. احتمالا حدود 2500 سال قبل از میلاد به بین النهرین صادر می شد و در اکدی و سومری به عنوان ellu شناخته شده است. دانه کنجد یکی از اولین محصولات فرآوری شده برای روغن نیز به عنوان یکی از قدیمیترین چاشنی ها بوده است. در واقع، کلمه enne / enna / ennai  بدان معناست که روغن در بسیاری از زبانهای دراویدی از جمله کانادا، مالایایی و تامیل دارای ریشه های آن را در کلمات دراویدی eL و NEI، که بترتیب به معنی کنجد و روغن است.

کلمه هندی برای روغن نیز از روغن کنجد مشتق شده است (از سانسکریت Taila (به دست آمده از Tila کنجد)).

قبل از 600 سال از میلاد مسیح، آشوریان روغن کنجد را به عنوان یک غذا، مرهم و دارو استفاده می کردند، عمدتا توسط ثروتمندان، به اندازه مشکل به دست آوردن، آن نیز گران ساخته می شد. هندوها آن را در چراغ های نذر شده استفاده می کردند و روغن مقدس در نظر گرفته می شد.

 

نام گذاری

در زبان تامیل هند، روغن کنجد Nalla Ennai نامگذاری و در زبان مالایایی آن را Enna Nalla نامیده اند، هر دو به معنای واقعی کلمه در زبان انگلیسی به "روغن خوب" ترجمه شده اند. در زبان تلوگو هند، روغن کنجد “Nuvvula Noone”  نامیده (Nuvvula به معنای کنجد و Noone به معنای روغن) و یا”Manchi Noone” Manchi) به معنی خوب و Noone به معنای روغن) نامیده شده اند. در زبان کانادا از هند، روغن کنجد، "yellenne" (از yellut برای کنجد) و"Ollenne" به معنی روغن خوب نامیده ­اند. همچنین به عنوان روغن Gingelly در هند نامیده شده است. در مراتی Teel تلفن نامیده شده است. در سری لانکا، سینهالی آن را به نام "Thala Thel" තෙنامیده اند.

ENNAI خود، روغن را در تامیل معنی کرده است (نام مشترک برای هر نوع از روغن). از آنجا که این روغن از ELLU ساخته شده، آن را نیز ELLU ENNAI نامیده ­اند. مختصر ELENNAI. در بنگالی Tell Tel است.

 

ساخت روغن کنجد

فرآیند تولید

ساخت روغن کنجد در بازار موران، سئونگنام، استان Gyeonggi ، کره جنوبی.

فشردن روغن در روستای تامیل، هند

دانه کنجد توسط یک کپسول تنها هنگامی که دانه ها به طور کامل رسیده باشند، می ترکد، محافظت می شود. زمان رسیدن تمایل دارد که متفاوت باشد، به طوری که کشاورزان گیاهان را با دست برش داده و آنها را با هم در یک موقعیت نشسته به ادامه رسیدن تا زمانی که همه کپسولها باز شوند، قرار می دهند. کشف جهش ناشکوفایی ((nonshattering توسط Langham در سال 1943 شروع به کار به سمت توسعه پرمحصول، تنوع شکستن- مقاومت بود. اگر چه محققان پیشرفت قابل ملاحظه ای در پرورش کنجد، تلفات برداشت با توجه به ادامه خرد شدن به منظور محدود کردن تولید داخلی ایالات متحده بود.

دانه کنجد عمدتا در کشورهای در حال توسعه تولید شده می شود، یک عامل که نقش در محدود کردن ایجاد مقیاس بزرگ دارد، استخراج روغن به طور کاملا خودکار و تکنیک های پردازش شده است. روغن کنجد را می توان با تعدادی روش استخراج کرد که آن بستگی به مواد و تجهیزات موجود دارد.

در کشورهای در حال توسعه، روغن کنجد اغلب با تکنیک های ارزانتر و فشرده دستی مانند شناور آب گرم، پرس پل، پرس چکش، فرآیند ghani، و یا با استفاده از یک expeller مقیاس کوچک استخراج می شود. در کشورهای توسعه یافته، روغن کنجد اغلب با استفاده از فشار expeller، ماشین های استخراج روغن در مقیاس بزرگتر، یا با فشار دادن توسط حلال شیمیایی استخراج می شود.

روغن کنجد نیز می تواند تحت شرایط درجه حرارت پایین با استفاده از فشار expeller در یک فرآیند به نام فشار سرد استخراج شود. این روش استخراج محبوب در میان پیروان غذای خام است، چرا که آن از افشای روغن به حلال های شیمیایی یا درجه حرارت بالا در طول استخراج اجتناب می کند.

در حالی که برخی از تولید­کنندگان روغن کنجد را از طریق استخراج حلال، خنثی کردن وسفیدگری پالایش می کنند به منظور بهبود جنبه زیبایی آن، روغن کنجد به دست آمده از دانه­های با کیفیت طعم شیرین و لذت بخش می گیرند و نیازمند تصفیه بیشتر قبل از آن که بتواند مصرف شود، ندارد. بسیاری از مصرف کنندگان، روغن کنجد خام تصفیه نشده را به دلیل اعتقادشان به اینکه که فرایند تصفیه خواص مهم آن را از بین می برد، ترجیح می دهند.

روغن کنجد یکی از روغن های طبیعی با ثبات است، اما هنوز هم می توان از تبرید و محدود قرار گرفتن در معرض نور و درجه حرارت بالا در استخراج، پردازش و ذخیره سازی به منظور به حداقل رساندن از دست رفتن مواد مغذی از طریق اکسیداسیون و ترشیدگی بهره مند شد. ذخیره سازی در بطری های کهربایی رنگ می تواند کمک به حداقل رساندن قرار گرفتن در معرض نور بکند.

 

بازار دانه کنجد

در سال 2012، دانه کنجد در بازار جهانی تقریبا 0.67دلار آمریکا برای هر پوند به فروش رفته است. این قیمت نسبتا بالا نشان دهنده کمبود در سراسر جهان است. اگرچه بازار برای دانه کنجد قوی است، تولید داخلی ایالات متحده در انتظار توسعه تنوع پرمحصول خردنشده است.

 

تنوع

تغییرات بسیاری در رنگ روغن کنجد وجود دارد: روغن کنجد فشرده سرد به رنگ زرد کم رنگ است، در حالی که روغن کنجد هندی (gingelly یا روغن درخت کنجد) طلایی، و روغن کنجد آسیای شرقی معمولا به رنگ قهوه­ای تیره می باشد. این رنگ تیره و طعم آن از دانه های کنجد بو داده / تست شده مشتق شده است. روغن کنجد فشرده سرد دارای عطر و طعم های متفاوت از روغن تست شده می باشد، از این رو آن به طور مستقیم از دانه های خام تولید شده، ترجیحا بیشتر از دانه های تست شده.

روغن کنجد در هر یک از فرم های بالا توضیح داده شده، داد و ستد شده است: روغن کنجد فشرده سرد در مغازه های بهداشتی غربی در دسترس است. روغن کنجد سرخ نشده (اما لزوما نه سرد تحت فشار) معمولا برای پخت و پز در خاورمیانه استفاده می شود و می تواند اغلب در بازارهای حلال پیدا شود. در کشورهای آسیای شرقی، انواع مختلف روغن کنجد فشرده گرم ترجیح داده می شوند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

ارسال در تاريخ پنجشنبه چهاردهم دی 1391 توسط Paria Rasi Naseri&Zohreh Abedi

Sesame oil

Sesame oil (also known as gingelly oil or til oil) is an edible vegetable oil derived from sesame seeds. Besides being used as a cooking oil in South India, it is often used as a flavor enhancer in Chinese, Japanese, Middle Eastern, Korean, and to a lesser extent Southeast Asian cuisine.

The oil from the nutrient rich seed is popular in alternative medicine - from traditional massages and treatments to the modern day. The traditional Indian medical practice of Ayurveda uses sesame oil to pacify stress related symptoms. Ongoing research also indicates that the rich presence of antioxidants and polyunsaturated fats in sesame oil could help control blood pressure.

The oil is popular in Asia and is also one of the earliest known crop-based oils, but world-wide mass modern production continues to be limited even today due to the inefficient manual harvesting process required to extract the oil.

 

Composition

Sesame oil is composed of the following fatty acids:

Fatty acid

Nomenclature

Minimum

Maximum

Palmitic

C16:0

7.0%

12.0%

Palmitoleic

C16:1

trace

0.5%

Stearic

C18:0

3.5%

6.0%

Oleic

C18:1

35.0%

50.0%

Linoleic

C18:2

35.0%

50.0%

Linolenic

C18:3

trace

1.0%

Eicosenoic

C20:1

trace

1.0%

History

Sesame was cultivated during the Indus valley civilization and was the main oil crop. It was probably exported to Mesopotamia around 2500 BC and was known in Akkadian and Sumerian as 'ellu'. Sesame seeds were one of the first crops processed for oil as well as one of the earliest condiments. In fact, the word enne/enna/ennai that means oil in many Dravidian languages including Kannada, Malayalam and Tamil has its roots in the Dravidian words eL and nei, which mean sesame and ghee respectively.

The Hindi word for oil also derived from sesame oil (from Sanskrit Taila (obtained from Tila  Sesame).

Prior to 600 BC, the Assyrians used sesame oil as a food, salve, and medication, primarily by the rich, as the difficulty of obtaining it made it expensive. Hindus used it in votive lamps and considered the oil sacred.

Nomenclature

In the Tamil language of India, Sesame Oil is called "Nalla Ennai" and in Malayalam language it's called "Nalla Enna", both literally translated in English to "good oil". In the Telugu language of India, Sesame Oil is called "Nuvvula Noone" (Nuvvulu means sesame and Noone means oil) or "Manchi Noone" (Manchi means good and Noone means oil). In the Kannada language of India, Sesame Oil is called "yellenne" (from "yellu" for sesame) and "Ollenne" meaning "good oil". It is also called as Gingelly Oil in India. In Marathi it is called Teel Tel. In Sri Lanka Sinhalese called it "Thala Thel" තෙ

ENNAI itself means oil in Tamil (common name for any type of oil). Since this oil is made from ELLU, it is also called ELLU ENNAI. In short ELENNAI. In Bengali it is Teel Tel.


Manufacture of sesame oil

Manufacturing process

Making sesame oil at Moran Market, Seongnam, Gyeonggi Province, South Korea.

Oil pressing at a Tamil village, India

Sesame seeds are protected by a capsule which only bursts when the seeds are completely ripe. The ripening time tends to vary, so farmers cut plants by hand and place them together in an upright position to continue ripening until all the capsules have opened. The discovery of an indehiscent (nonshattering) mutant by Langham in 1943 began the work towards development of a high yielding, shatter-resistant variety. Although researchers have made significant progress in sesame breeding, harvest losses due to shattering continue to limit domestic US production.[4]

Sesame seeds are primarily produced in developing countries, a factor that has played a role in limiting the creation of large-scale, fully automated oil extraction and processing techniques.[5] Sesame oil can be extracted by a number of methods, depending on the materials and equipment available.

In developing countries, sesame oil is often extracted with less-expensive and manually intensive techniques such as hot water flotation, bridge presses, ram presses, the ghani process, or by using a small-scale expeller. In developed countries sesame oil is often extracted using an expeller press, larger-scale oil extraction machines, or by pressing followed by chemical solvent extraction.

Sesame oil can also be extracted under low-temperature conditions using an expeller press in a process called cold pressing. This extraction method is popular among raw food adherents because it avoids exposing the oil to chemical solvents or high temperatures during extraction.

While some manufacturers will further refine sesame oil through solvent extraction, neutralization and bleaching in order to improve its cosmetic aspects, sesame oil derived from quality seeds already possesses a pleasant taste and does not require further purification before it can be consumed. Many consumers prefer unrefined sesame oil due to their belief that the refining process removes important nutrients.

Sesame oil is one of the more stable natural oils, but can still benefit from refrigeration and limited exposure to light and high temperatures during extraction, processing and storage in order to minimize nutrient loss through oxidation and rancidity. Storage in amber-colored bottles can help to minimize light exposure.

Sesame seed market

As of 2012, sesame seeds sold on the global market for roughly US $0.67/lb. This relatively high price reflects a worldwide shortage. Though the market for sesame seed is strong, domestic US production awaits the development of high-yielding nonshattering varieties.

Varieties

There are many variations in the colour of sesame oil: cold-pressed sesame oil is pale yellow, while Indian sesame oil (gingelly or til oil) is golden, and East Asian sesame oils are commonly a dark brown colour. This dark colour and flavour are derived from roasted/toasted sesame seeds. Cold pressed sesame oil has a different flavour than the toasted oil, since it is produced directly from raw, rather than toasted seeds.

Sesame oil is traded in any of the forms described above: Cold-pressed sesame oil is available in Western health shops. Unroasted (but not necessarily cold pressed) sesame oil is commonly used for cooking in the Middle East and can often be found in halal markets. In East Asian countries, different kinds of hot-pressed sesame oil are preferred.

 



ارسال در تاريخ پنجشنبه چهاردهم دی 1391 توسط Paria Rasi Naseri&Zohreh Abedi

شير، يك ماده غذايي طبيعي و كامل براي انسان است. اما در صورت رعايت نکردن اصول بهداشتي مربوط به توليد شير، نه تنها كمبودهاي غذايي بدن را جبران نمي كند، بلكه ممكن است با ایجاد عفونت، مسموميت هاي غذايي، اختلالات گوارشي و يا بيماري هاي مشترك بین انسان و دام، خسارات و صدمات جبران ناپذيري به بار آورد.
یکی از مهم ترین شاخص ها در تولید شیر سالم، «کاهش بار میکروبی شیر تولیدی» است.
میزان باکتری های موجود در شیر - به خصوص باکتری هایی که در دمای حدود 15 تا 40 درجه سانتیگراد رشد می کنند- را در اصطلاح، بار میکروبی می گویند. به همین دلیل لازم است با استفاده از روش هایی که گفته خواهد شد، از ورود میکروب به شیر و رشد و تکثیر آن جلوگیری شود.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ شنبه نهم دی 1391 توسط Paria Rasi Naseri&Zohreh Abedi

1- روغن زيتون:
چنان چه اکسيداسيون روغن زيتون در ظروف مختلف از جمله PET ، شيشه شفاف و رنگي، مورد بررسي قرار گيرد، مشاهده مي*شود که روغن*هاي موجود در ظروف PET پايداري کمتري نسبت به نمونه*هاي ذخيره شده در بطري شيشه*اي دارند و به طور کل مي*توان گفت که عمرانباري روغن زيتون به ترتيب زير افزايش مي*يابد: ظروف PET ، شيشه شفاف و شيشه رنگي.روغن زيتون عمدتا در ظروف پلاستیکی و tinplate بسنه بندی می شود. بسته بندی های بزرگ برای روغن زیتون، به صورت بشکه*هاي استيل و ظروف T.P مي*باشند که اين دو نوع بسته*بندي فلزي براي فرآورده*هاي فله*اي کاربرد دارند و ديگر بسته*بندي*ها شامل ظروف T.P با ظرفيت کمتر، بطري*هاي پلاستيکي پلي وینيل کلرايد، پلي اتيلن يا PET مي*باشند و همچنين تمايل به استفاده از بطري*هاي شيشه*اي براي بسته*بندي روغن زيتون، نيز وجود دارد.



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ شنبه نهم دی 1391 توسط Paria Rasi Naseri&Zohreh Abedi


اغلب سبزيهاي که بدون انجام فرايند خاص , نگهداري مي شوند به سرعت خنک شده ( سرد کردن مقدماتي) و درجه حرارت سرد بلافاصله پس از برداشت و قبل از حمل آن به بازار کارگاه فراوري با نگهداري در انبار انجام مي پذيرد. هر نوع سبزي , درجه حرارت و ر طوبت نسبي مطلوبي براي نگهداري در سرد خانه نياز دارد. به علت اينکه سبزي و ميوه هايس از برداشت بر فعاليت فيزيولوزيکي خود ادامه مي دهند جهت افزايش عصر نگهداري اين گونه محصولات مبادرت به ايجاد سردخانه هائي با اتمسفر کنترل شده نموده اند, به تجربه ثابت شده است که اگر از اکسيزن هواي انبار کاسته و به ميزان ايندريک کربنيک افزوده گردد, واکنش هاي تنفسي کمتر صورت مي گيرند. که در جدول شماره1 تاثير نوع سرد کردن بر زمان نگهداري محصول بيان شده است.


 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ شنبه نهم دی 1391 توسط Paria Rasi Naseri&Zohreh Abedi

 

 

  موس قهوه

برای 4 نفر

200 میلی لیتر قهوۀ غلیظ

75 گرم بادام آسیاب شده

150 گرم شکر

1 قوطی کوچک شیر خشک

4 عددتخم مرغ

 

 

 

 

 

1. قهوه و شکر را در یک تابه ریخته، روی شعلۀ زیاد برای مدت 10 دقیقه حرارت دهید تا غلیظ شود.

2. زرده های تخم مرغ را بزنید و به مخلوط اضافه کنید و با قدرت هم بزنید.

3. سپس آن را در یک تابه گرما دهید. هر چند وقت یک بار، هم بزنید تا غلیظ شده، حجم آن زیاد شود.

4. از روی شعله بر دارید و بگذارید تا چند دقیقه سرد شود و مرتباً آن را هم بزنید.

5. شیر خشک، بادام و سفیدۀ زده شدۀ تخم مرغ را اضافه کنید.

6. مخلوط را به لیوان های کوچک تقسیم کرده، تا زمان پذیرایی، در یخچال نگه دارید.

 

 

 کرم قهوه

برای 1 نفر

8 قاشق دسر خوری خامه

60 گرم شکلات سفید

1 قاشق دسر خوری قهوۀ غلیظ

برای تزیین: تکه های شکلات یا بادام برزیلی

 

 

 

 

 

1. سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. شکلات ها را ذوب کنید.

3. روی یک ورقه کاغذ آلومینیومی (فویل) شکلات را با برس بمالید. فویل را به صورت وارونه روی کاغذ روغنی قرار دهید و سینی را در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود.

4. خامه را بجوشانید تا حجم آن نصف حالت اولیه شود.

5. از روی شعله بر دارید، شکلات را اضافه کنید، و بگذارید بماند تا خنک شود.

6. قهوه را بیافزایید و هم بزنید تا نرم شود؛ سپس بگذارید بماند تا خنک شود.

7. فنجان ها را از مخلوط آماده شده پر کنید. آن را با تکه های شکلات یا بادام برزیلی تزیین کنید و بگذارید در یخچال بماند.

8. می توانید این دسر را به مدت یک هفته در یک ظرف دربسته، در یخچال نگه دارید.

 

 

 دسر فرانسوی قهوه

برای 2 تا 3 نفر

200 میلی لیتر قهوۀ تازه دم

2 قاشق دسر خوری شکر

1 قاشق دسر خوری فندق پوست کنده و خرد شده 

2 تکه پوست پرتقال

2 قاشق دسر خوری خامۀ زده شده

3 قاشق دسر خوری نیشکر

1 قاشق دسر خوری آب

 

 

 

 

 

1. نیشکر را چند دقیقه در آب بخیسانید و گرما دهید تا بجوشد.

2. پوست پرتقال را اضافه کنید.

3. قهوه را آماده کنید، شکر را اضافه کنید، فندق را خرد کنید و نیمی از مخلوط آماده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

4. دسر را در لیوان های گرم شده بریزید. باقی ماندۀ مخلوط را اضافه کنید و با خامۀ زده شده تزیین نمایید و بلافاصله سرو کنید.

 

 

 کاپوچینوی معطر

برای 2 تا 3 نفر

100 میلی لیتر قهوۀ غلیظ دم کرده

200 میلی لیتر شیر

1 قاشق دسر خوری کاکائو

اندکی دارچین

اندکی جوز هندی رنده شده

اندکی وانیل

یک تکه پوست پرتقال

 

 

 

 

 

1. شیر را با دارچین بجوشانید. جوزهندی، وانیل ، و پوست پرتقال را اضافه کنید و روی یک شعلۀ کم برای 10 دقیقه حرارت دهید.

2. شکر و کاکائو را با شیر(که آن را با سایر مواد جوشانده ایم) و قهوۀ داغ بزنید و بلافاصله سرو کنید.

نکته :  کمی عسل اضافه نمایید و کاپوچینوی معطر را به همراه کیک آلو سرو کنید.

 

 

 شیر قهوه

برای 1 نفر

شیر جوشیده

1 فنجان قهوه اسپرسو یا قهوه فرانسه

اندکی پودر شکلات یا دارچین

 

 

 

 

 

 

1. مقداری شیر جوشیده (با دمای 65 تا 75 درجۀ سانتی گراد) به یک فنجان قهوۀ اسپرسو یا فرانسۀ تازه بیفزایید.

2. یک چهارم اینچ کف شیر به عنوان رویۀ آن اضافه کنید. شاید بعضی ها دوست داشته باشند که قهوه را در آخر اضافه کنند. برای این کار، قهوه را به آرامی در وسط فنجان بریزید.

3. اگر دوست دارید، روی شیر قهوه را با پودر شکلات یا دارچین تزیین کنید.

 

 

 قهوه هلندی

 برای 1 نفر

یک هشتم لیتر قهوۀ غلیظ داغ

1 قاشق دسر خوری خامۀ زده شده

1 قاشق دسر خوری قهوۀ فرانسه

نصف قاشق چای خوری کاکائو

 

 

 

 

 

1. قهوۀ داغ را در فنجان ریخته، خامۀ زده شده را روی آن بریزید.

2. قهوۀ فرانسه را با پودر کاکائو مخلوط کرده، روی خامه را با آن تزئین کنید و همراه یک قاشق چای خوری سرو کنید.

 

 

 کاپوچینوی ونیزی

برای 2 تا 3 نفر

100 میلی لیتر قهوۀ اسپرسوی تازه آماده شده

200 میلی لیتر شیر داغ

9 قاشق دسر خوری خامۀ ساده

 

 

 

 

 

1. قهوۀ اسپرسو را آماده کنید.

2. شیر را بجوشانید و به آرامی آن را به قهوه اضافه کنید.

3. آن را با خامۀ زده شده تزئین کنید.

 

نکته : می توانید کف شیر داغ را با خرده های شکلات تزئین کنید. 

 

 

 میلک شیک قهوه

برای 2 نفر

2 فنجان شیر

2 قاشق دسر خوری شکر

4 قاشق بسنتی وانیلی

قهوۀ غلیظ ، سرد

 

 

 

 

 

مواد اولیه را به ترتیب مذکور در دستگاه مخلوط کن بریزید و با سرعت زیاد به مدت زمان 5 دقیقه با هم مخلوط کنید. مخلوط را در لیوانی یخ زده بریزید.

 

 

 قهوه تگری

برای 1 نفر

1 فنجان قهوه دم شده غلیظ سرد شده در یخچال

2 قاشق دسر خوری شکر

3 فنجان یخ خرد شده

 

 

 

 

 

قهوه، شکر و یخ را در دستگاه مخلوط کن با هم مخلوط کنید و تا غلیظ شود.سپس در لیوان ریخته و بلافاصله سرو نمایید.

 

 کافه گلاسه

برای 2 تا 3 نفر

1.5 فنجان قهوه غلیظ سرد

1 فنجان خامه رقیق

2 فنجان بستنی وانیلی

6 قاشق غذا خوری شکر

4 قاشق غذاخوری خامه زده شده

 

 

 

 

 

1. بستنی و خامه رقیق مخلوط نمایید .

2. قهوه و شکر را با هم مخلوط کنید.

3. مخلوط قهوه را به بستنی اضافه کنید و هم بزنید.در فریزر قرار دهید و تا قوام یافتن آن صبر کنید.

4. سپس در لیوان بریزید و با خامه تزیین کنید.

 



ارسال در تاريخ پنجشنبه هفتم دی 1391 توسط Paria Rasi Naseri&Zohreh Abedi



RANKOLIVE OIL PRODUCER / MILLOLIVE OILCOUNTRY - REGIONPOINTS
1Almazaras de la SubbeticaRincon de la SubbeticaSpain - Cordoba33
2Masia El AltetPremiumSpain - Alicante24
"MelgarejoSeleccion GourmetSpain - Jaen24
4ArodenCladivmSpain - Cordoba21
5Potosi10 FuenrobleSpain - Jaen20
6Mueloliva Venta del BaronSpain - Cordoba19
7Azienda Agricola Titone Valli Trapanesi DOPItaly - Sicily18
"Castillo de Canena Royal TempranoSpain - Jaen18
"Galgon99 Oro BailenSpain - Jaen18
"Masia El AltetHigh QualitySpain - Alicante18
"Masia El AltetSpecial SelectionSpain - Alicante18
TOP50Almazaras de la SubbeticaParqueoliva OroSpain - Cordoba16
"Castillo de Canena Reserva Familiar - PicualSpain - Jaen16
"Frantoi Cutrera Primo DOPItaly - Sicily15
"Frantoio Oleario De Carlo Tenuta Torre di MossaItaly - Puglia14
"Los BarbechosCamino de Anibal - HojiblancaSpain - Alicante14
"Manuel Montes Marin Portico de la VillaSpain - Cordoba14
"Frantoio Franci Villa MagraItaly - Tuscany13
"Castillo de Canena Reserva Familiar - ArbequinaSpain - Jaen12
"MelgarejoComposicion DelicatessenSpain - Jaen12
"Mueloliva PicudoSpain - Cordoba12
"Valle Grande OlaveChile - Coquimbo12
"Alfredo Cetrone Colline PontineItaly - Lazio11
"Murgo MurgoItaly - Sicily11
"Aceites Vizcantar Senorio de VizcantarSpain - Cordoba10
"Azienda Librandi NocellaraAzienda Librandi10
"Boris JenkoIstrska BelicaSlovenia - Obalno-Kraska10
"Cortijo de Suerte Alta CoupageSpain - Cordoba10
"MelgarejoHojiblancaSpain - Jaen10
"SAOV Cabeco das NogueirasPortugal - Santarem10
"Aceites San AntonioCortijo la TorreSpain - Jaen9
"Agricola y Forestal Don Rafael Ltda 8 Olivos ArbequinaChile - VII Region9
"Alfredo Cetrone DelicatoItaly - Lazio9
"Americo QuattrociocchiOlivastroItaly - Lazio9
"Miditerra GrandArgentine - Mendoza9
"A.A. di Cesare Buonamici MoraioloItaly - Tuscany8
"Agricola do CondeQuinta Vale do CondePortugal - Braganca8
"Azienda Viola Il SinceroItaly - Umbria8
"Casas de Hualdo Reserva de FamiliaSpain - Toledo8
"Chateau MontfrinMoulin des OmbresFrance - Provence8
"Frantoio GalantinoL'AffioratoItaly - Puglia8
"Olio CruFrantoio DenocciolatoItaly - Trentino8
"Rodau AubocassaSpain - Mallorca8
"Accedemia OleariaSemidanaItaly - Sardegna7
"Azienda del CarmineOleo de la MarchiaItaly - Marche7
"Casas de Hualdo CornicabraSpain - Toledo7
"EnoleaPaco dos InfantesPortugal - Lisboa7
"Fratelli FerraraPosta LocconeItaly - Puglia7
"Hacienda QueilesAbbae de QueilesSpain - Navarra7
"Marina ColonnaMoliseItaly - Molise7
"MelgarejoArbequinaSpain - Jaen7
"Monton AltoCornicabraSpain - Toledo7
"Terra MaterPetraliaChile - Providencia7
"Terre di ShemirU TrappituItaly - Sicily7
"Victor Guedes Colheita Ao LuarPortugal - Santarem7
"Villa ZottoperaVilla ZottoperaItaly - Sicily7







ارسال در تاريخ شنبه دوم دی 1391 توسط Paria Rasi Naseri&Zohreh Abedi

اسلایدر

دانلود فیلم